ماژول کاربردی برای اتصال دستگاه به کامپیوتر

اگه بخوایم دستگاهی بسازیم که به کامپیوتر وصل بشه یه راه ساده استفاده از ماژول مبدل یواس بی به سریال هست که تو این ویدیو معرفیش کردم البته برای انجام این کار لازمه که برنامه نویسی ویندوز رو هم بلد باشی که بتونی یه برنامه نویسی که از تو کامپیوتر ارتباط رو با مدار یا دستگاهت برقرار کنه. این ویدیو که پارت دوم از پروژه پلاتر ساده هست مربوطه به قسمت ارتباط با کامپیوتر که البته با ماژول انجام شده و کاملا عملی و تست شده هست.







اگه بخوایم دستگاهی بسازیم که به کامپیوتر وصل بشه یه راه ساده استفاده از ماژول مبدل یواس بی به سریال هست که تو این ویدیو معرفیش کردم البته برای انجام این کار لازمه که برنامه نویسی ویندوز رو هم بلد باشی که بتونی یه برنامه نویسی که از تو کامپیوتر ارتباط رو با مدار یا دستگاهت برقرار کنه.
این ویدیو که پارت دوم از پروژه پلاتر ساده هست مربوطه به قسمت ارتباط با کامپیوتر که البته با ماژول انجام شده و کاملا عملی و تست شده هست.

________________________________________________________________________

میدونستی که آرتامیکرو غیر از ویدئو‌های آموزشی رایگان یک سری دوره‌های تخصصی هم داره تا اگه به رشته الکترونیک علاقمند هستی براحتی بتونی دوره‌ها رو تهیه کنی و از یادگیری رشته مورد علاقت لذت ببری؟ 

من  تو این دوره ها سعی کردم تمام مباحت مبتدی تا پیشرفته الکترونیک رو که حاصل سال ها تجربه و آزمون و خطای خودم هست رو جمع آوری و دسته بندی کنم تا هرکسی با مشاهده و تمرین بدون نیاز به هیچ پیش نیازی به راحتی وارد دنیای  الکترونیک بشه. برای تهیه دوره‌ها از لینک زیر میتونی استفاده کنی. 

درضمن فصل اول همه دوره ها رو بصورت رایگان برات گذاشتم تا بتونی با جزئیات بیشتری در مورد دوره ها آشنا بشی و بتونی قبل از تهیه دوره‌ها از محتوی داخل دوره باخبر بشی.  

 هر سوالی در مورد دوره‌های آموزشی آرتامیکرو داشتی با دفترتماس بگیر.تلفن دفتر 04533257698 پاسخگویی فقط بین ساعات 8:30صبح تا 14 ظهر و فقط درایام غیر تعطیل هست. 

با کمال میل منتظر تماست هستم. 

 
 



پست های مرتبط
معرفی پروژه پلاتر باavrماژول کاربردی برای اتصال دستگاه به کامپیوتر اموزش سنسور مغناطیسی درب یخچالتفاوت سروو موتور 180 و 360 درجهتوضیح کد و شماتیک دستگاه پلاتر ساده

فایلهای مرتبط
سورس کامل پروژه پلاتر ساده